Племето на Храбрите потъва в Блатото на “Игри на волята”

Силните завоюваха Резиденцията, а Дръзките и Гордите се отправят към Стопанството и Брега на отчаянието

Нещо за четене
22:55 - 16 Септември 2024
1302
Племето на Храбрите потъва в Блатото на “Игри на волята”

Буря от емоции се развихри по време на първата в историята на “Игри на волята” четворна битка за територия. След множество обрати и смяна на водачеството, Силните завоюваха своята втора поредна победа и ще се радват на лукса на Резиденцията, докато Дръзките и Гордите ще се задоволят със скромното Стопанство и пустия Бряг на отчаянието. Пътят на Храбрите като племе приключва, а тяхната индивидуална игра ще продължи в новата територия този сезон - Блатото.

Денят за четирите племена започна с първия избор на капитани. Бизнесмените Раду Шулек и Симеон Кралев застанаха начело на Смелите и Гордите, а бившият френски легионер Венци Цветков и баскетболистът Светлин Митев поведоха Храбрите и Дръзките.

Арената на “Игри на волята” изправи играчите пред комплексни препятствия, разделени в два етапа - воден и сухопътен. Втората част на битката позволи на Дръзките да натрупат преднина и да стигнат първи до пъзела, но забавяне на музикалния артист Павел Николов и инфлуенсърката Ренета Георгиева позволи на Силните да грабнат първото място и Резиденцията. Така Дръзките станаха втори и се отправят към Стопанството, а трети в надпреварата се класираха Гордите.

Последното място за Храбрите означаваше гибел за племето и заточение на Блатото. Участниците ще продължат участието си като индивидуални играчи, а победителят от всяка предстояща битка помежду им ще получи шанс да се присъедини към едно от трите останали племена.