Плисирана миди пола е най-женственият стил на тази есен

Ако през миналия сезон си мислихте, че можете спокойно да напуснете тези романтични дрехи, тогава много грешите

Стил
17:19 - 29 Октомври 2020
4811
Плисирана миди пола е най-женственият стил на тази есен

В един момент може да изглежда, че времето на плисираната миди пола безнадеждно е отминало. Такива мощни тенденции обикновено изчезват наведнъж - толкова бързо, колкото се появяват. Преценете сами: носехме ги, без да ги сваляме през последните няколко години. 

Тази тенденция обаче се оказа изненадващо дълготрайна. Ако през миналия сезон си мислихте, че можете спокойно да напуснете тези романтични поли, тогава много грешите. Те са по-живи от всички живи същества и няма да отидат никъде. Вярно, сега - в малко актуализиран вид.

Ако преди това предпочитахме най-простите варианти от тънки тъкани, то тази есен и зима си струва да разгледаме по-отблизо по-сложните вариации. Ще оставим летящите поли с плисиран ластик в миналото. И днес ще вземем по-плътна текстура, сложна кройка и голямо плисиране. 

Тази есен плисираните поли не трябва да се носят в шифон или коприна (въпреки че изглеждат невероятно с уютен трикотаж), но от плътна вълна, памук и дори кожа. Всички експерименти с кройката ще бъдат подходящи. Например, асиметричен подгъв или форма на молив. Придържайки се към тези прости правила, когато избирате такова нещо, винаги ще изглеждате подходящи.