Почина легендарната актриса Бети Уайт

Новини
22:45 - 31 Декември 2021
4639
Почина легендарната актриса Бети Уайт

Почина легендарната комедийна актриса Бети Уайт, съобщи списание Пийпъл.

"Златното момиче" на телевизията си отиде на 99-годишна възраст, малко преди да навърши 100 години.

"Въпреки че Бети щеше да навърши 100 г., мислех, че ще живее вечно", казва в изявление нейният агент. "Не мисля, че Бети някога се е страхувала да си отиде, защото тя винаги е искала да бъде с най-обичания си съпруг Алън Лъдън. Тя вярваше, че ще бъде отново с него", добавя агентът на актрисата.

Уайт се подготвяше да отпразнува 100-ия си рожден ден на 17 януари. Пред списание Пийпъл тя разказа за това как се чувства малко преди този юбилей: "Толкова съм щастлива да съм в такова добро здраве и да се чувствам толкова добре на тези години. Прекрасно е", ​​каза Бети.

Според нея да бъдеш "роден надут оптимист" е ключът към позитивния ѝ характер. "Взех го от майка ми и това никога не се промени", казва тя. "Винаги намирам положителното".

Разбира се, емблематичната актриса се пошегува и за тайната на дългия си живот, казвайки пред списанието: "Опитвам се да избягвам всичко зелено. Мисля, че работи".

Бети Уайт има забележителна кариера, която продължава повече от 8 десетилетия. Тя прави незабравими роли в "Златни момичета" и в шоуто на Мери Тайлър Мур. Актрисата също така от дълго време е защитник на животните.