Почитателка срина със земята Мара Отварачката

Нещо за четене
17:44 - 24 Септември 2021
9324
Почитателка срина със земята Мара Отварачката

Последователка на Мария буквално я срина със земята. Млада жена нахока миньончето на фолка, че е откраднала женен мъж и никога няма да бъде щастлива, защото е причинила чуждо нещастие, видя Lupa.bg. Става въпрос за Миролав Соколов, който е настоящият любовник на Мара Отварачката. Двамата са заедно от началото на годината. Новият любим на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца, които зарязал заради палавата певица. Заралийката и богаташът дори стягат сватба, като брюнетката чака само любимият й да получи официален развод.  

"Щастие построено върху останките на едно разбито семейство е преходно. Те богатите мъже са женени и на златотърсачките нищо друго не им остава освен да правят всичко необходимо, за да разведат поредния милионер! Ще видим тук колко ще се задържи ГОЛЯМАТА И ДЪЛГОЧАКАНА ЛЮБОВ!", пише последователка на Мария под нейна снимка с Мирослав. 

"И тази любов ще угасне ще и мине годността и трайността", "Тази само ги сменя големи бройки..", пишат други последователи на Отварачката.