Почнаха се: Караджов шокира с похотлив еротичен жест към ПП

Не се обаждай от място, сръфа Кирил Петков от трибуната депутата от ИТН

Новини
14:30 - 06 Юни 2023
6122
Почнаха се: Караджов шокира с похотлив еротичен жест към ПП

Гроздан Караджов от ИТН подгря махленския тон в парламента, като изля брутални критики към бъдещите управници от ПП-ДБ. Накрая на острото си изказване, той показа и много неприличен еротичен жест, за който бе остро смъмрен от шефа на НС Росен Желязков.  

Влизане с врага в едно ложе е висш пилотаж в политиката. Това, което днес ГЕРБ и ПП-ДБ ни предлагат, е коалиция на лъжата. Ако сравним речите на главните герои в този спектакъл, няма нужда да ви пускам тайни записи, заяви Караджов.

Ще цитирам публично заявените ви позиции. В  предизборната кампания Кирил Петков, казва: "Няма да влезем в коалиция с ГЕРБ, докато Бойко Борисов управлява. Твърдо сме решили да изправим Борисов пред съда.", цитира той. 

И се върна назад, като заяви, че 12 години са били време на безконтролност, корупция, пачки и кюлчета. Това са думите на коалиционния ви партньор Кирил Петков, обърна се той към "Промяната".   

Това е коалиция на лъжата. Кандидат-премиерът Николай Денков е учен и аз дълбоко го уважавам за това, но политически отбелязва: "Борисов се изпира през този вариант, атакува и през бъдещия премиер Караджов.

"Ала бала" са и програмите ви. Мислите си, че не мирише, истината е, че вони, изригна бизнесменът. Това предизвика реакцията на Кирил Петков.  

След като съпредседателят на ПП опита да апострофира от депутатската банка, Караджов се обърна грубо към него с думите: "Не се обаждай от място. Поне прочети както трябва това, което ти е написано", визира той речта на експремиера от трибуната. 

Някои ще изпълнят мечтата си за министри, други ще запълнят банковите сментки, ще има чистка в държавните предприятия и службите, очерта евентуалното бъдещо управление Караджов.Той предрече смяна на едни с други калинки, които ще следват мафиотския модел в държавата.

Вие сте новите донове! Надежда всяка тука оставете!, цитира Данте Караджов.