Подводен град се крие в Калифорнийския залив

Може да е на извънземни, предполагат уфолози

Мистика
14:36 - 03 Ноември 2022
3191
Подводен град се крие в Калифорнийския залив

Известният изследовател на НЛО Скот Уоринг твърди, че чрез сателитни карти от Google Earth е открил древен град на дъното на Калифорнийския залив. Уоринг признава, че не може да обясни произхода на мистериозните подводни структури, но допуска, че те може да са град на извънземни.

Структурата е група от правоъгълни маркировки, много подобни на линиите на Наска в Перу. Дължината им е почти 130 километра. Уоринг се чуди дали това може да е писта за кораби от други планети. Той не изключва възможността това да са останки от древни пътища, построени от древни цивилизации. Не се изключва и възможността да става дума за прости разломи по океанското дъно.

Уоринг уверява, че на морското дъно се виждат фигури, които имат формата на град и все още не е ясно на кого принадлежат. Според него всичко сочи, че има черти на извънземено селище. Или поне нещо, свързано с представители на извънземни цивилизации.

Това не е първият път, в който се откриват мистериозни структури на дъното на морето. Подобни артефакти се откриват на сателитни снимки по целия свят.