Погба май се връща в Юве

Спорт
15:15 - 08 Декември 2020
1545
Погба май се връща в Юве

Футболният агент Мино Райола заяви, че следващата дестинация на Пол Погба може да е италианския Ювентус.

Както е известно вчера "Тутоспорт" публикува откъс от интервю на импресариото, в което той обяснява, че клиентът му не е щастлив в Манчестър Юнайтед и иска да напусне.

Днес вестникът публикува цялото интервю за Райола, като той е категоричен, че халфът е в отлични взаимоотношения с всички в Юве и е готов да се завърне в тима, за който игра в продължение на четири години - между 2012-та и 2016-та.

"Безсмислено е да говорим едно и също -

той е нещастен в Манчестър. Пол вече не може да се изразява по начина, по който той иска. Погба трябва да смени отбора, да смени въздуха. Той има договор, който изтича след година и половина, но според мен наай-добре и за двете страни е да бъде продаден възможно най-скоро.

В противен случай Юнайтед рискува да го изпусне без пари, като се има предвид, че Пол няма намерение да продължи договора си. 

"Може би Ювентус е неговата следваща дестинация. Защо не? Освен всичко друго взаимоотношенията му с клуба и бившите му съотборници са отлични. По време на пандемията от коронавирус не много клубове могат да си позволят Погба. Най-важното е някой да го иска".