Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г.

Парчетата Last Night и No more са се въртели най-често в ефира

Новини
13:55 - 25 Януари 2022
815
Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г.

Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 г. В официалната класация за най-излъчвана песен в българския ефир през изминалата година, Поли заема първо и трето място с хитовете си Last Night и No More, като по този начин изпреварва артисти като хитмейкъра и носител на четири статуетки Грами Ed Sheeran и руската сензация Zivert.

Изминалата година бе изключително успешна за Поли Генова и изпълнителката изненада своите почитатели с редица нови хитове. Песента Last Night стана сензация от самото си издаване и получи международно признание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето No More пък, освен топ хит, е и изключително личен за Поли Генова проект.

Песента разказва любовната история между нея и половинката ѝ Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа към песента.

В края на 2021 г., само два дни след като стана майка за втори път, Поли представи и новата си песен Na Na, с която отново се нареди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се разпространяват дигитално във всички платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик.

„Страхотното представяне на Last Night и No More е огромно признание за целия екип, с който работя, и ме прави изключително горда. Благодаря за любовта и положителната енергия – именно те ме мотивират да продължавам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи отново да изненадаме и зарадваме публиката!“, споделя Поли Генова.