Поли Генова води бебето на планина

През ключалката
12:43 - 05 Юли 2019
5802
Поли Генова води бебето на планина

Поли Генова, която наскоро стана майка за първи път, успява да съчетава успешно майчинството с работата. Благодарение на мъжът до нея и на екипа й тя се справя и с двете сериозни задачи.

Поли твърди, че вече е отминал стресовия период , в който двамата с таткото са се притеснявали за всяко нещо свързано с бебето - защо реве, боли ли го нещо, защо му е паднало пъпчето, пише lifeonline.bg.

Сега обаче певицата се чувства малко по-спокойна и е готова да заведе малкият Даниел на лятна почивка. Съвсем скоро имат намерение с мъжа й Джоузеф да го изведат на разходка на Витоша, а по-късно през лятото на почивка край морето.

Тя все още има своите притеснения свързани с морската почивка, тъй като не била наясно на каква възраст бебето вече може да бъде заведено за първи път на море. С годините изпълнителката, която два пъти ни представя на Евровизия, била привличана повече от планината, отколкото от морето.

Чаровната певица роди своето бебе в Деня на космонавтиката - 12 април, а баща на детето е холандецът Джоузеф Шардън, с когото са се запознали на Наградите на БГ радио преди 2 години. Професионално той е ангажиран в сферата на шоубизнеса, но не е певец.