Поли на Джизъса: Нямам ново гадже

Симеон Белята е братовчед на красавицата

Топ
14:10 - 06 Ноември 2023
3025
Поли на Джизъса: Нямам ново гадже

Поли на Благо Джизъса отрече слуховете, че си има ново гадже. Мъжът, с когото е била засечена на разходка, е неин братовчед. Симеон Белята е въпросният младеж, който е роднина на Поли, а не актуалният й любим.

Преди време Полина призна, че е преди Благой е имала една дълга връзка с момче на име Даниел Гигов. Във фейсбук тя все още пази снимки от предишната си връзка с младото момче, която е продължила 4 години. Брюнетката разкри, че много е обичала младежа, но той я е наранил и отношенията им са приключили. След това красавицата е решила да се хвърли в обятията на Благой Георгиев, като му предложила брак още на първия месец от връзката им.

Днес тунингованата хубавица не приема брака си като грешка, а като урок. Тя се радва, че няма деца от бившия футболист, защото тогава щеше да е далеч по-сложно. Велинградчанката е споделяла, че тя не е искала наследници от Джизъса, а той е настоявал да имат бебе. Припомняме, че най-набожният ни футболист се залюби с Полина по време на връзката си със Златка Райкова. Плеймейтката бързо надуши изневярата, събра багажа на неверника и го изрита от дома и живота си.