Полицай ли? Мъжът на Джулиана Гани замяза на афроамериканец

Бившия полицай Теодор Гецов шашна с екстравагантна прическа

Нещо за четене
21:40 - 13 Септември 2024
4190
Полицай ли? Мъжът на Джулиана Гани замяза на афроамериканец

Преди дни Джулиана Гани направи прощъпулник на малкия си син Кай, който е от бившия полицай Теодор Гецов. Наследникът на плеймейтката е на 1 година и 9 месеца, но заетата майка чак сега стигна да направи ритуала за прохождането на детето. Красавицата пусна много снимки от радостното събитие, а неотлъчно до изкусителката е мъжа й Теодор. Lupa.bg забеляза, че Гецов е с прическа на афро плитки. 

Теодор работеше като полицай във Велико Търновo, но срещна Малката Джулка и напусна работа, за да е до известната си жена. Близо година ченгето пътуваше постоянно между Търново и София, но накрая се предаде и се остави любимата му да го обгрижва финансово. Гани печели от 2-3 реклами пари, за които афроамериканецът бачкаше цял месец.

"По-добре, че е напуснал полицията. Не си го представям да ходи с плитките на работа. Каквито полицаите, такава и държавата" - коментират в социалните мрежи.

Освен плитки, Теодор може да се похвали и с безброй татуси. Допреди 3-4 години прекалено видима татуировка беше сериозен проблем за желаещите да работят в системата на МВР. Днес вече не е пречка, но прекалено изрисуваните ченгета не правят добро впечатление. Гецов почти няма празно място по тялото си. Скоро може да стане новият Благо Джизъса, поне по татуси, за деца все още не може да го догони.