Полина: Жал ми е за бездомния Благой Георгиев

Преди дни бившият футболист се разведе с последната си жена

Нещо за четене
12:02 - 03 Юли 2023
82674
Полина: Жал ми е за бездомния Благой Георгиев

Благой Георгиев вече е свободен мъж. Преди дни бившият футболист се разведе с последната си жена Полина Спасова. Разтрогването на брака премина по бързата процедура, но поведението на доскорошните съпрузи откровено изненада адвокатите им.

Преди официалния развод винаги се правят опити за помирение на двойката, като се задават въпроси, а мъжът и жената имат възможност да си поговорят и да се замислят. Но не - това не само не е било сторено при Джизъса и Полина, но и двамата дори не се погледнали, разкриха близки до Спасова.

Благой и Поли не са изявили никакви претенции един към друг. Нито брюнетката е поискала от хонорара, който спечели голаджията в „Сървайвър”, нито Благо е предявил претенции към парите, колите и имотите на велинградската красавица, научи Lupa.bg.

„Не съм искала да говоря за последно с Благой, няма никакъв смисъл. Стана ми обаче странно държанието му и това, че дори не ме погледна - ей така, от възпитание. Адвокатът ми се опули, видях, че и неговият очакваше нещо друго. Както и да е, да си задържи парите от „Сървайвър” и поне да вземе да си купи свой апартамент, а да не ги профука по живот и жени. Не съм оптимистично настроена, но му го пожелавам”, заяви Полина, която допълни, че съжалява бездомния Джизъс.

Благо няма свой дом, нито кола. Той се придвижва с автомобили под наем и живее на квартира в Пловдив, за да е близо до новата си любима – Ивана Главчева. Последователите на татуирания плейбой се питат дали ще отиде пред олтара и с новата си изгора, която е дъщеря на рапъра Ванко 1. Таткото на възлюбената на Джизъса вече даде благословията си на младите. Бившият рапър и настоящ бизнесмен не приемаше новия си зет, който му е почти набор, но явно вече се е примирил с избора на наследницата си.

„Довери се на легендата...”, написа Благой и пусна кадър с тъст си, който му направи нови зъби, както и го почерпи с уиски и пура. Това се случи часове след развода на Благо и Поли. Футболистът поля развода си с тъст си. Гелосаният футболист е предупреден да внимава с Ивана, защото Ванко няма да позволи наследницата му да страда, но познавайки Джизъса, едва ли ще се задържи по-дълго от година с пловдивчанката.

В края на годината победителят на „Сървайвър” ще стане на 42 години, а Ивана е само на 20 лазарника. Разликата между двойката е 22 години. Тъстът на Джизъса пък е само с 6 години по-голям от зет си.