Полковника с последни напъни: Голмайстор от Шампионската лига влиза в екипа ми

Искам хората да се запознаят с другата страна на това Мариян Огнянов, сподели Костадинов

Спорт
12:48 - 08 Март 2024
1896
Полковника с последни напъни: Голмайстор от Шампионската лига влиза в екипа ми

"Искам да осветя един човек от моя екип. Историческа личност за българския футбол. Човекът, който искам да осветя като част от екипа ми е Мариян Огнянов", изненада Петьо Костадинов - кандидат за президентския пост в БФС.

"Искам хората да се запознаят с другата страна на това момче. Ние доста дълго сме говорили. Той със сигурност ще изпълнява оперативни задачи с децата", заяви Полковника.

"Ние се кандидатираме, защото Борислав Михайлов е подал оставка. Защо не видим и позивтивните неща, които е направил той, а не само грешките? Имаме шест участия и едно домакинство в юношеските отбори на големи първенства при неговото управление". Има и добри позиции в УЕФА.

"Голямата грешка е липсата на комуникация с феновете и медиите. Не успяхме да наложим елиминирането на грозните сцени при директни излъчвания. При нас се налива всичко, което е грозно за лайкове. Тук става дума за модели на управление, а не за персонажа на Борислав Михайлов. Отсъства анализ за селекционния избор за демографския срив към интереса на децата към спортуването. Това е най-важният проблем, с който трябва да се справим. Ние имаме една много променена среда по отношение на децата".

"Ние ще направим пълен регистър на всички учители по физическо възпитание в България. За да получават сигнали, ако някое дете има качества. Учителят ще може да подава информация към платформата и да се обърне внимание на това дете", сподели Костадинов пред Спортал.