Положението в "Биг Брадър": Роднина - милиционер

Шоуто май е минало без кастинг и всички са познати на продуцента

Нещо за четене
11:45 - 17 Октомври 2024
34372
Положението в "Биг Брадър": Роднина - милиционер

Имало ли е въобще кастинг за „Биг Брадър“? Въпросът взе да набира сила още при старта на риалитито. В социалните мрежи мнозина изтъкнаха, че не са виждали реклама за кастинг, какъвто имаше за предишни сезони, а само такава, че ще има нов. Подозренията съвсем се задълбочиха след като във вторник, вечерта в Къщата влезе Радостин, който зрителите на Нова тв вече познават от друг формат, пак продуциран от Краси Ванков. Добре познати лица от друг формат се оказаха и Анджела и Веселка.

„Аз съм Радостин, на 49 г., от София. По професия съм готвач, уча в Минно-геоложкия университет, специлноаст подземно строителство“, сподели бизнесменът, който има малко заведение. Феновете на риалити сериала „София – ден и нощ“ обаче вече го познават като Христо.

В поредицата на продуцента Краси Ванков, която се излъчваше от 2015 до 2019 г., бизнесменът даже бе със същата прическа. Във вторник се видя, че е запазил и брадата си. Героят му Христо в сериала на Ванков е баща на Кети, приятел на Боби и хазяин на квартирата след заминаването му. През 90-те години спасил живота на Боби след катастрофа, в която загива съпругата му и майка на Кети. Христо лежал в испански арест, след като намерили наркотици в камиона му, впоследствие бил оневинен. Работи като таксиметров шофьор и пицар и мечтае да открие собствена пекарна.

Последното Радостин донякъде е пренесъл от сериала в реалния живот, защото има малък ресторант, от който се издържа. Това сподели той на влизане в „Биг Брадър“. Участието му в риалитито съвсем очаквано бе обвързано с това в „София – ден и нощ“ и познанството му с продуцента Краси Ванков. Колко тежък кастинг да е имало за „Биг Брадър“, след като сред участниците има такъв от друга продукция на Ванков?, питат зрители. Някои допуснаха, че май са гледали Радостин и в „Помощ 112“, пак риалити на същия продуцент, което се излъчваше преди време по Би Ти Ви. 

В Къщата на „Биг Брадър“ има и участник от „Съдби на кръстопът“ и това е лабилната Кристи. Преди дни брюнетката изпадна в истеричен изблик заради липсата на алкохол и цигари. Кристи е човек на продуцента Краси Ванков и вече е работила с него. Тя е участвала в "Съдби на кръстопът" през 2018.

Анджела и Веселка са познати от онлайн риалитито „Къщата на инфлуенсърите“.
Може би е съвпадение или пък са успели да надвият конкуренцията на кастинга за „Биг Брадър“? Веселка, която е „плюс сайз” модел, обясни във визитката си за „Къщата на инфлуенсърите“, че ако трябва да избере друга кариера, ще е тази на полицай, защото „харесва мъже и жени в униформи“. Сред основните правила, които би наложила в своя свят на инстаграм, е „хората да не си снимат храната, по-добре да я ядат“. 

С Анджела се познават още преди да влязат във втори сезон на „Къщата на инфлуенсърите“. Това се видя при старта на участието им в онлайн риалитито. В него Анджела бе представена като „едно от най-известните български модели в онлайн платформата за еротични снимки „Онлифенс“, от Варна е и вярва, че парите въртят света“. Провокативната брюнетка с много татуси се похвали, че се е случвало да изкара чисто 9000 лева на месец от „Онлифенс“. Имала много обожатели, но тя не проявявала интерес към „мъжкия пол специално“. Това е интересно, защото на влизане в „Биг Брадър“ се създаде впечатлението, че е бисексуална.