Полякиня и рускиня слугуват на участниците във „Фермата“

Мажена и Альона ще вършат цялата черна работа в стопанството, след като бяха избрани за ратаи

Нещо за четене
11:15 - 04 Октомври 2022
3287
Полякиня и рускиня слугуват на участниците във „Фермата“

Две чужденки, които от години живеят и работят в България, ще обслужват от зори до здрач участниците във „Фермата“. Полякинята Мажена и рускинята Альона ще вършат цялата черна работа в стопанството, след като бяха избрани за ратаи от съотборниците си. В следващите дни те трябва да стават преди изгрев, да доят кравите и козите, да хранят патетата, кокошките и зайците, да готвят по три пъти на ден и да търпят капризите на конкурентите си, видя Lupa.bg.

Родената в Краков Мажена, която е сред най-известните гинеколожки у нас, а в ръцете й се раждат децата на Мария Илиева, Димитър Рачков и Криско, едва понесе разжалването си до слугиня. „Чувствам се предадена!“, заяви 56-годишната лекарка, обидена от решението на отбора й „Нови надежди“ да я прати в обора. Съдбата си тя ще дели с Альона, ратай на конкурентния тим „Стари герои“. За разлика от Мажена, блондинката, която е родена в Санкт Петербург, но живее в Сливен, не трепна при новината, че ще спи в сеното.    

Въпреки че родните им държави враждуват, Мажена и Альона засега се държат миролюбиво една с друга. Вместо да се скарат за международното положение, двете се отдадоха на клюки за останалите претенденкти за приза от 100 000 лева.