Пометеният от колата на Анелия: Ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота! (Видео Ексклузивно)

Връхлетя ни автомобил, който се движеше много бързо, разказва бащата на пострадалото момче

Нещо за четене
12:45 - 19 Август 2024
20512
Пометеният от колата на Анелия: Ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота! (Видео Ексклузивно)

Катастрофа с пострадало дете е станала вчера на главен път София – Варна, в района на село Български извор, община Тетевен, съобщиха от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Сигнал за инцидента е подаден неделя, около 6:40 часа сутринта Ударили са се два леки автомобила. Пострадало е семейството от едната кола, пътувало с двете си деца – на шест и седем години.  

С по-тежки наранявания е по-голямото дете, което е транспортирано към лечебно заведение в Плевен, другото дете и родителите са прегледани в ловешката болница и освободени. информираха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

„Пътувайки със семейството ми – жена ми и двете ми деца деца Филип на 7г. и Кристиян на 6г. в посока от София към Орешак, малко след Български извор, ме връхлетя автомобил Ауди, който се движеше много бързо…“, разказва бащата на пострадалото дете. „Направих дясна маневра за да избегна челен удар, но колата ме удари в лявата задна врата, което ме извади от пътя…“.

След като преглеждат детето в МБАЛ Проф Д-Р Параскев Стоянов – Ловеч, е откарано УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ Плевен , където е оперирано – с изваден далак, изрязано част от тънкото черво, с множество травми и огромна липса от плътта на левия крак.

Родителите твърдят, че в колата, която ги е ударила, е била поп фолк певицата Анелия. „Никой от автомобила не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!“, възмущава се бащата на пострадалото дете. На 17 август Анелия е имала участие в гр. Шумен.