Помляха ламборгини в София, докато собственикът му обядва (Снимки)

Новини
16:24 - 28 Септември 2021
32169
Помляха ламборгини в София, докато собственикът му обядва (Снимки)

Спортно "Ламборгини" Хуракан на стойност над 600 000 лева бе помляно в баровския столичен квартал „Бояна“ пред очите на собственика му, който обядвал в ресторант „Старата круша“.

Баровецът паркирал купеното само преди 2 месеца италианско „свръхзвуково“ возило на ул. „Беловодски път“, но на отсрещния тротоар, за да му е непрекъснато под око автомобила, докато обядва.

Залисан шофьор на скромно „Ауди“ обаче се е врязал в издадената напред дясна предница на ламборджинито и я нагънал като хармоника, описват случката очевидци на произшествието.

„Загледах се в ламбото и какво стана...ударих го“, вайкал се шофьорът на аудито. Щетите от удара на „Ламборгини“-то се оценяват на над 100 000 лева. Супервозилото обаче е застраховано и масрафта ще бъде поет от застрахователната компания.

Хубавата новина от инцидента е, че няма жертви. Собственикът на блъснатото "Ламборгини Хуракан" развива бизнес с криптовалута, а неговият баща дълго време беше официален вносител на популярна марка автомобили за България.