Помните ли даскалицата с преференция Ани Баракова? Днес е тигрица из дискотеките

Общество
21:40 - 27 Януари 2020
19245
Помните ли даскалицата с преференция Ани Баракова? Днес е тигрица из дискотеките

Помните ли Ани Баракова? Добре оформената пловдивска учителка от гетото, която след щастлива случайност стана депутат. Тя бе поставена под №13 в листата на „България без цензура“, а късметът й бе, че партията на Николай Бареков изтегли същия номер и с него се яви на парламентарните избори през 2014. Така засуканата даскалка се изстреля с преференциален вот в 43-ия парламент и въпреки многото апели и дори заплахи, тя се запъна и не изпусна депутатското място.

Ани остави следа в НС преди всичко с дълбоки деколтета и смели до кичозни цветови комбинации на дрехите. Шармантната народна представителка участва в 2 законопроекта и 1 път се престраши да зададе въпрос  към министър.

След като вече не е депутат, Ани изчезна яко дим от медийното пространство. Lupa.bg обаче научи, че попрецъфтялата мома го е ударила на живот в Благоевград, където се е загаджила с местен ресторантьор. Изрусената дама се е превърнала в истинска диско икона из най-оборотните клубове в Горна Джумая, Банско и Разлог, като засрамва с танцовите си движения двойно по-млади красавици.

"Ани цъфти, откакто излезе от политиката. Свалила е 15-ина килограма, записала се е на уроци по латинотанци. Само да я видите колко е кръшна на дансинга, няма нищо общо със скромната, провинциална мома, която помните", хвалят Ани местни.