Помните ли миската Теодора Бургазлиева?

Към момента красавицата се препитава като инвестиционен консултант в Бевърли Хилс

Нещо за четене
17:46 - 30 Май 2024, Обновена на: 18:15 - 30 Май 2024
6712
Помните ли миската Теодора Бургазлиева?

Макар от години да не се подвизава в границите на родините, надали някой е забравил Теодора Бургазлиева – един от най-красивите и успешни български модели от близкото минало, както и носителка на титлата Мис България 2002. 

Теди напусна България преди 15 години, отивайки да търси щастие зад Океана, след като се разведе с Александър Младенов - големият син на футболния треньор Стойчо Младенов. Тя успя да се реализира в САЩ, като само 2 години след пристигането си в Страната на неограничените възможности каза "Да“ на бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. През 2018 на бял свят се появиха близнаците им Ема и Раян. Към момента Буразлиева се препитава като инвестиционен консултант в Бевърли Хилс.

Неотдавна ослепителната красавица с ярко сини очи призна в интервю, че е била направо зашеметена, когато за първи път кацнала на летището в Лос Анджелис заради палмите, ярко синьото небе, усмихнатите хора, говорещи различи езици.

Това, което ѝ допаднало най-много и явно заради което устрола живота там, е че в Америка имаш свободата да бъдеш себе си, без значение откъде идваш и в какви рамки си живял досега. Какво се случва с Теди Бургазлиева към днешна дата? Бившата "Мис България“ сподели с последователите си, че със семейство ѝ са решили да напуснат Лос Анджелис. Тя не е споделяла накъде точно "ще ги отвее вятърът“, но със сигурност ще е в рамките на САЩ.