Пореден син провал?

Срещата на "Герена" може и да не се състои

Спорт
11:03 - 20 Декември 2023
3049
Пореден син провал?

Предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и собственикът Наско Сираков няма да се проведе. Босът на “сините” трябваше да дискутира с представители на Националния клуб на привържениците на “сините” и сдружението “Левски на левскарите”, но в крайна сметка това няма да се случи днес. 

Срещата бе насрочена за 10:30 часа в офисите на клуба на стадион “Георги Аспарухов”, но в крайна сметка се отложи заради недопускането на медии по време на разговорите.

Освен това не стана ясно дали самият Сираков е пристигнал на "Герена". Там бе друг директор на клуба - Даниел Боримиров, който обаче не коментира ситуацията. На касите на Сектор "Б" се бяха събрали около 20 фена на тима в очакване на развитие.

От ръководството Националния клуб на привържениците на Левски и сдружение "Левски на левскарите" настояват срещата да бъде достъпна за всички желаещи фенове на "сините", както и за всички медии. От "Герена" отговориха, че на този етап това не може да се осъществи, тъй като стадионът е "подготвен за зимния сезон".