Порното оскотя - брак за Мия Халифа

Шведски готвач надяна халката на родената в Ливан американка

Личности
14:55 - 19 Март 2019 (обновена)
14687
Порното оскотя - брак за Мия Халифа

Много въздишки от среднощните часове секнаха. Една от най-известните и желани порноактриси - Мия Халифа, каза "Да" на дългогодишния си приятел - шведският готвач Роберт Сандберг.

В социалната мрежа Инстаграм (където има близо 13 милиона последователи) родената в Ливан американка публикува снимки - с годежен пръстен и широка усмивка, каквато бяхме свикнали да я гледаме, когато половият акт с някой екранен партньор е доведен до успешен край.

Годината още не е преполовена, но нещата в живота на 26-годишната едрогърда брюнетка се случват с много бързи темпове и емоции. Тя е фенка на хокея на лед и на Вашингтон Кепитълс, а също така и на футбола.

Мия претърпя операция в началото на годината. Причината - на мач по хокей шайба разкъса силиконовия й бюст миналата година, като специалистите твърдят, че нараняването е могло да бъде наистина сериозно, но имплантите са я предпазили.

26-годишната мъжка мечта присъства на футболен мач в Англия - на Олимпийския стадион в Лондон, където домакинства Уест Хем. Тя симпатизира на Чуковете, а с нейно присъствие на стадиона, те подчиниха Арсенал в 1:0 през януари. Всъщност, резервата на отбора Лукас Перес искрено й се зарадва, когато я видя в тунела преди мача..

Тя показа и острия си език (не си мислете друго), изникващ под пръстите на квалиатурата. Именно по време на срещата между Уест Хем и Арсенал Халифа изрази негодуванието си спрямо полузащитника на Арсенал – Матео Гендузи. Порноактрисата сподели пост в Twitter, свързан с него.

"Мръсна п**ко Матео Гендузи! Видях те днес да падаш повече пъти в мача, отколкото аз падах през 2014-а година", драсна все още госпожица Мия Халифа.

Но Халифа никога не е крила, че най-любимият й футболист е... Аарън Муй от Хъдърсфийлд. Иначе се кефи и на Фелипе Андерсон от Уест Хем.

Изминалата седмица беше не по-малко вълнуваща за ливано-американката. Нейният дългогодишен приятел Робърт Сандберг й предложи брак.
"Отидохме в Чикаго през уикенда и имахме прекрасна вечер. Предложих на Мия и тя каза "Да" - сподели щастливият скандинавец. - Пръстенът беше скрит в купа със сушени плодове, а Мия нямаше търпение да ги вкуси. Започна да ги яде, за да го открие. Явно предвкусваше нещо. Казах й да не си прави труда и поставих пръстена на ръката й".

Това ще бъде втори брак за 26-годишната Халифа, която през 2016 година се разведе с първия си съпруг.

На този етап тя не смята да се връща на телевизионния екран и да радва мъжката аудитория с перверзното си излъчване, едрата гръд и великолепните изпълнения в леглото, но знае ли човек. Шило в торба не стои. Може и да е въпрос на дни.