Последните думи на Коби Брайънт били към ЛеБрон Джеймс (ВИДЕО)

Легенди
09:04 - 27 Януари 2020
7892
Последните думи на Коби Брайънт били към ЛеБрон Джеймс (ВИДЕО)

Петкратният шампион на НБА с Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт намери смъртта си в катастрофа с хеликоптер край Голямата ябълка на едва 41-годишна възраст. Легендата на „езерняците” често използваше социалните мрежи, като последната публикация на бившия баскетболист бе към друга икона в спорта, която продължава да се състезава – ЛеБрон Джеймс.

Краля успя да задмине в ранните часове на неделя Брайънт във вечната ранглиста на реализаторите в най-добрата баскетбола лига, ставайки трети, а Брайънт пък остана под №4.

“Продължавай да движиш играта напред. Много уважение, братко мой”, написа Коби в профила си в Туитър по адрес на постижението на ЛеБрон, който в момента защитава цветовете именно на Лейкърс.


Появиха се и първите кадри, в които близкият приятел на Коби Брайънт – ЛеБрон Джеймс, бива уловен, след като е разбрал за трагичната вест, свързана с Мамбата. Лейкърс бе в серия от четири поредни мача на Източното крайбрежие на САЩ и затова в неделния ден тимът акостира обратно в родния си град.

ЛеБрон е летял обратно за Лос Анджелис, когато е научил за шокиращата новина, свързана с иконата на Ел Ей Лейкърс, като се вижда на летището в Лос Анджелис как ЛеБрон прегръща жена, докато отборът на „езерняците” слиза от самолета.

След това Краля се отправи към гейтовете на летището, бършейки очите си със салфетка.