Последният любовник на Емил Димитров спечели „Пееш или лъжеш“

Марио Тодоров имал връзка с изпълнителя на „Моя страна, моя България“ в продължение на година и половина

Нещо за четене
13:26 - 11 Октомври 2024
11376
Последният любовник на Емил Димитров спечели „Пееш или лъжеш“

Във втория епизод на шоуто „Пееш или лъжеш“, излъчен миналата неделя, готвачът Марио Тодоров спечели и публиката в залата, и зрителите пред малкия екран. Мъжът показа страхотни гласови данни и се оказа, че пее от малък, но все още не е успял да стигне до голямата сцена. Марио от години мечтае един ден да стане звезда и да спре да работи като готвач. Оказа се, че той крие доста пикантно минало.

В амбицията си да се наложи в шоубизнеса, таланта, дори се е отдал на връзка с доста по-възрастна от него музикална легенда. Марио Тодоров е бил любовник на Емил Димитров преди повече от четвърт век, научи „Уикенд“ от хора от музикалния бранш. Той дори е живеел с попкраля в къщата му в „Драгалевци“ около година и половина.

Пеещият готвач всъщност е бил последната интимна връзка на легендарния певец. След него Емил така и не започва отношения с друг човек, защото го връхлитат болестите и е почти парализиран от тежкия инсулт. „Емил беше луд по него! Когато започнаха отношенията си, Марио беше съвсем млад, нямаше навършени 30 години. Тогава се представяше като Мариан – с това име го помним“, спомня си колега на Емил.

Емил Димитров почина на 30 март 2005 г., след като така и не успя да се възстанови от тежкия инсулт, получен в началото на века. Естрадният крал е започнал връзката си с Марио в края на 90-те години на миналия век. Запознали се в провинцията, където той посетил участие на голямата звезда. Емил веднага го харесва и го кани в София, за да живеят заедно. Марио играе ролята на иконом и се настанява с един сак в имението на звездата. Прави опити да пробие в естрадата, записва и няколко песни, но така и не успява да се наложи. Дори връзките на Емил Димитров, който в последните си години е далеч от бляскавия си предишен имидж, а е затънал в алкохол, не успяват да му помогнат.

От обкръжението на покойния певец издават, че победителят от „Пееш или лъжеш“ е получил доста материални облаги от един от доайените на българската музика. След като певецът получава тежък инсулт, любовникът набързо е прокуден от имението от сина му.

Марио започнал да работи като готвач малко след края на връзката си с Емил преди 25 години. 55-годишният днес талант години наред се бори да пробие на музикалната сцена, но без успех. Проверка на вестника ни показа, че Тодоров работи и в механа „При Райбера“ в родния си град Русе. Именно от там се познава с част от известните ни певци. Най-близък е с Деян Неделчев – Икебаната. Двамата имат доста снимки, на които се гушкат, а това лято са били заедно на море. От фотосите на последната любов на Емил Димитров се вижда, че се познава с Искрен Пецов, Поли Паскова, Ненчо Балабанов и още няколко родни знаменитости.

Ако първият епизод на „Пееш или лъжеш“ предизвика вълна от положителни отзиви, то вторият отнесе доста критика. Много зрители се разочароваха от музикалното шоу. Шегите на Рачков не успяха да разсмеят публиката. Особено когато си партнираше с чалга звездата Галена. Още при влизането си фолкаджийката изглеждаше скована и вдървена. А погледът й казваше: „Боже къде попаднах?“, или по-скоро се четеше: „Кои сте вие, а коя или къде съм аз?“, „Личеше си, че е смутена, но и немалко надменна!“, коментира фен на шоуто.

Общото заключение на публиката е, че пак има нещо нагласено, и то само заради Галена. В този втори епизод те забелязаха, че от шестимата участници 4-мата пеят, а само двама не могат. Сакън да не би Галка да избере за дует някой „койот“ и коментират: „Нещо не ми хареса този епизод, предният с Веско беше по-добър, а този е някак вял и дървен. Все едно че Галена не иска да е там, а участва насила!“.