Последователи нападнаха Алекс от "Ергенът"

Брюнетката превърна профила си в инстаграм на рекламна агенция

Нещо за четене
12:54 - 06 Юли 2022
3843
Последователи нападнаха Алекс от "Ергенът"

Александра Гърдева все повече дразни последователите си с неспирните си реклами на всевъзможни продукти и дрехи. Участничката от "Ергенът", която се отказа на финалната права, превърна профила си в инстаграм на рекламна агенция. От последните постове на психоложката няма нито един, който да не е платен, а последователите й забелязват това и не крият възмущението си. Ето какво пишат феновете на Гърдева:

"Току що четох статия за безполезните профили и твоя беше споменат, защото си почнала да рекламираш какво ли не и каквото ти падне, не го казвам със злоба , но много много бих се радвала, ако споделяш повече неща свързани с твоята професия, нещо което да ни зарадва"от вътре" стоката ще е по стойностна и ценна" - укорява я последователка.

"Да, и аз смятам, че за съжаление започна да рекламираш наред.... А уж влизането ти в Ергенът беше да популяризираш професията си.... Дори и да си само инфлуенсър, пак е нужно да имаш съдържание, а не просто снимки преливащи с реклами. Скоро ще има отлив на последователи ако е само така" - допълва друга.

"Определено наплива на безполезни реклами в профила ти е голям, неща които всеки втори инфлуенсър рекламира, беше споменавала, че не би препоръчала на последователите си неща, които ти лично не си използвала или харесваш, но нещата започват да изглеждат различни, аз те следвам, защото след като те гледах в Ергенът смятах, че твоето съдържание ще е по - различно от масата, но твоя профил наистина се съдържа от 90% преувеличени реклами. За съжаление при теб има тенденцията да изгубиш симпатиите, които си спечели в Ергенът с този подход…" - гласи третият негативен, но реален коментар.