Посмали малко: Златке, полудя ли?! Как сватбата ти струва 300 бона?!

Блондинката се изхвърли с нереална сума, която уж била дала за венчавката си с Карен

Шоу
18:04 - 28 Септември 2023
10158
Посмали малко: Златке, полудя ли?! Как сватбата ти струва 300 бона?!

Златка Райкова и Карен Хачатрян, които се ожениха през уикенда, "изкъртиха мивките" с гръмкото обявление,че сватбата им е струвала рекордните 300 000 лева! Според източник на Lupa.bg, всъщност цената на тържеството е била поне 4-5 пъти по-ниска и целия масраф е излязъл около 70 000 лева. Причината е, че голяма част от сумата е била на бартер с хотел "Маринела", а и гостите не са били чак толкова много. Освен това и Галена, и Азис са се съгласили да пеят на тържеството срещу символични хонорари, а не за реалните суми, които искат. Според запознати, фолк звездите са получили по 5000 лева хонорар за изявата си.

Явно Русата Златка или г-жа Хачатрян, както вече може да се именува, е подшушнала на гостите си и някои медии да разправят тези небивалици, за да се види каква голяма звезда е. Само че, първо - Райкова няма бизнес, който да е толкова успешен, че да позволи да пръсне тези пари за един ден и второ - не е омъжена за милиардер, нали?! Карен е заможно момче, но определено не е по силите му да се изръси с 300 бона за сватбено тържество, коментират в светските среди.

"С подобни гръмки изцепки най-много да викнат на проверка инспекторите от НАП, за да проверят доходите им", коментират в светските среди.

"Много е смешно, когато някоя от нашите кифли и бръмчалки, все едно не ги знаем, започне да се прави на Кейт Мидълтън. Абе, моме, ти да не си жената на Кирил Домусчиев - най-малкото?! Откъде ще ги извадиш ти тези пари, да не говорим за Карен?! Да, може да имате такава сума и малко отгоре, но това ви са парите за живот, а не парите за една сватба", смеят се потребители в нета.