ПОТРЕС! Малолетни пикли се нашмъркаха в метрото (ВИДЕО)

Общество
15:00 - 06 Юни 2020
69504
ПОТРЕС! Малолетни пикли се нашмъркаха в метрото (ВИДЕО)

На покъртителна гледка попаднаха вчера пътници в столичното метро. Посред бял ден пред погледа им две видимо непълнолетни момичета се дрогират в мотрисата без никакво притеснение. Очевидецът Виктор Луканов, известен в столицата професионален покер играч, дори успява да ги заснеме на видео и да го сподели в социалните мрежи.

Не е ясно на колко са години героините в клипчето, но изглеждат не повече от 14-16 годишни. "Тия пиленца преди 1мин...най-демонстративно си наредиха и се нашмъркаха в метрото пред всички!!! Тамън влизах и не можах да ги снимам точно на момента! Не издържах ест и ги нахраних! Далече съм от светец, ама това е просто грозно...казах им го и на тях....и ми викат "нямаше къде" Смисъл краят идва пичове....близо е.....", написа  Виктор в   профила  си.

Интересно е къде е през това време  метрополицията,  която иначе много внимава да не хвърлиш  на релсите някоя хартийка от баничка.

Веднага под поста се заредиха стотици реакции и коментари:

Георги Стефанов Мацките са добре вместо да ги снимаш направо на домашно трябваше да ги каниш :) На домашно със безредица хахахаха На скоро един полицаи каза видим ли във кола няколко момичета задлъжително проверяваме която кара! Или е пияна или дрогирана :)

Антония Запрянова Бой тая мачка не е наща.... Много грозно, много жалко.....

Jhon Velaasquez Да пълнят носовете само така

Павлин Брандийски Теб па кво те бърка фес да си правят каквото им е кеф на теб нети правят лошо

Добромир Георгиев Бате чета коментарите и половината ги защитават кво ви става ве бавнораззвиващи

Жика Левски zakrila na deteto, komuna ili psihodispansera