Потресаващо! Мила Робeрт от „Денсинг старс“ едва избутала гимназията

Скука в часовете мъчела щерката на Ваня Щерева

През ключалката
23:00 - 04 Март 2024
10865
Потресаващо! Мила Робeрт от „Денсинг старс“ едва избутала гимназията

Мила Робeрт, която е сред участниците в танцовото състезание „Денсинг старс”, завършила гимназия с кански усилия. Всъщност, е истинско чудо, че е успяла, понеже оценките ѝ били все ниски, а последните две години почти не се вясвала в часовете.

Голям зор за 27-годишната певица било и да се дипломира в НАТФИЗ. Не заради това обаче тя не играе нито в театъра, нито в телевизията и в киното, макар че преди време се чу за нейна роля в късометражен филм.

Мила, която все пак е представяна и като актриса, не страда от пропуснати шансове в тази професия, понеже целите ѝ винаги са били свързани с музиката. Малко се знае, че тя е и доста талантлив художник с вече три реализирани изложби и десетки продадени картини, а в „Денсинг Старс” като нищо би отвяла конкуренцията, понеже има солидна подготовка след едногодишни тренировки. Мила показа някои от уменията си на пилон в последния си клип „Казино”.

„В училище беше доста тегаво. Най-високата ми оценка изкарана честно беше 4. Едва връзвах 3”, признавала е Мила, която е дъщеря на писателката, сценарист и певица Ваня Щерева от брака ѝ с баскетболиста Роберт Гергов.

Младата артистка е споделяла още, че заради ниските ѝ резултати в училище, родителите ѝ започнали да водят на психолог.

Оказало се, че на девойката ѝ е страшно скучно в часовете и за това учението не ѝ върви. Сигурно, казвала е Мила, има късметлии, които са попаднали на готини учители, но тя не била сред тях.