Потвърдено: Адел се оттегля от музикалната сцена за неопределен период

Това сподели самата тя по време на концерт в Мюнхен

Изповеди
20:26 - 02 Септември 2024
1491
Потвърдено: Адел се оттегля от музикалната сцена за неопределен период

Адел потвърди плановете си да прекъсне музикалната си кариера, заявявайки, че си взима почивка. 

По време на концерта си в Мюнхен, носителката на "Грами" заяви, че след като приключи участието си в Лас Вегас през ноември, планира да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период. "През последните седем години изградих нов живот и искам да го изживея", каза Адел. Тя продължи да благодари на "всички, които някога са идвали на някои от моите концерти" през последните три години. "Беше невероятно, но просто имам нужда от почивка."

Впрочем Адел намекна, че скоро ѝ предстои нещо голямо още през юли. В интервю за германската телевизия ZDF сподели, че няма бъдещи планове да прави нова музика.

"Не мисля, че занапред ще се занимавам с творчески неща. Разбира се, това ще е само за малко", бяха думите ѝ тогава. 

Припомняме, че в миналото звездата се е оттегляла от обществения живот за продължителни периоди от време между издаването на студийните си албуми. Преди това тя се оттегли от концертната си дейност през 2011 г., за да претърпи операция, свързана с гърлото. Взе си почивка и след като роди сина си през 2012 г.

Иначе по време на концерта си в Мюнхен Адел потвърди и годежа си с Рич Пол. Пред феновете си каза, че "ще се омъжва" и показа диамантения пръстен, който е получила от любимия си. Двамата с основателят на Klutch Sports Group се срещат от 2021 г., а миналия месец започнаха слуховете, че двойката се е сгодила тайно в родния град на Адел Тотнъм. Според Daily Mail мястото не е случайно. Таблоидът посочи, че най-вероятно планират да се завърнат в Обединеното кралство.