Познавате ли Сергей Шнуров? Пее за 182 000 евро на Нова година

Русия
22:56 - 30 Декември 2021
10134
Познавате ли Сергей Шнуров? Пее за 182 000 евро на Нова година

Най-скъпо платеният певец в Русия се оказа фронт менът на групата „Ленинград“ Сергей Шнуров, разкри Пети канал на руската телевизия. За новогодишно парти тази година той и колективът му ще получат хонорар от колосалните 15 млн. рубли или около 182 000 евро. На второ място в класацията е Григорий Лепс, който неотдавна имаше концерт в България. По празниците само за едно участие ще му бъде платено 12 млн. рубли или 146 000 евро. Трета е примата на руската естрада Алла Пугачова със 122 000 евро хонорар за един концерт.

По-рано бившата съпруга на Филип Киркоров лъсна по секси къса кожена рокля, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки. Снимката на певицата бе пусната в социалните мрежи от съпруга й комикът Максим Галкин. Фотосът впечатли почитателите на Алла, които я обсипаха с комплименти. 72-годишната певица е дръпнала поне 30 години, констатират интернет ползвателите.

„Алла тук изглежда по-млада от Галкин, който е на 45 години“, гласи друг коментар. Преди време примата на руската естрада разкри тайната на поредното си подмладяване - пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг /повдигане/ на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите. „Да, правиха ми леки манипулации, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластически хирурзи“, сподели пред журналисти певицата. В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология. „Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време“, с усмивка намекна изпълнителката на шлагерите „Миллион алых роз“ и „Арлекино“.