ПП и ДБ проведоха общо шествие за евроатлантизъм, искат си БСП обаче (СНИМКИ)

Русокосата Линда не се отдели от благоверния си Кирил Петков

Политика
21:17 - 18 Септември 2022
7475
ПП и ДБ проведоха общо шествие за евроатлантизъм, искат си БСП обаче (СНИМКИ)

Симпатизанти на "Демократична България" и "Продължаваме промяната" проведоха тази вечер шествие в центъра на София в подкрепа на "истинските евроантлантически партии в България" на фона на предизборната кампания. То е под мотото "Заедно за независима България".

"България се нуждае от стабилно управленско мнозинство, за да преминем благополучно през кризите и да се завършат реформите. Нека всички, на които ни е писнало от беззаконие и мафиотско управление в България и искаме държавата да работи в полза на гражданите си да бъдем на шествието, за да кажем, че сме за независима от чужди интереси България, със спокойна и мотивираща среда за развитие на бизнесa!", призоваха от организаторите - гражданско движение "Продължаваме заедно".

„Или гласуват за нас като коалиция – ако искат център – „Продължаваме промяната“, ако искат дясно „Демократична България“, ако искат ляво – БСП, но това е единствената формула, за да има правителство след изборите. Всичко друго отива към служебно правителство и нови избори“. Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Той беше придружаван от съпругата си Линда Маккензи по време на дефилето на жълтите павета.

Освен представители на "Промяната" и градската десница, на шествието се появиха и т. нар. "люспи" от "Има такъв народ", начело с Радостин Василев.

Снимки: Агнес Методиева