ПП се утешиха с лукс хотел и руска баня след провала на изборите

Лидерите на партията обсъдиха тежкото поражение сред горската прохлада на родопското село Гела

Новини
14:00 - 13 Юни 2024
6609
ПП се утешиха с лукс хотел и руска баня след провала на изборите

Лидерите на „Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на смолянското село Гела след тежкото поражение на изборите.

ПП изпаднаха до третото място като загубиха 300 00 гласа, а водещите лица в партията буквално се покриха като не са коментирали резултата от вота.

Мястото за изборен анализ на „Промяната“ се оказа китен и уютен хотел в сърцето на Родопите, който се слави с изискана кухня, горски лукс и руска баня.

Руската баня... ох, кеф...

Цените в хотел „Гела“ варират от 350 лева, а по-луксозните са над 550 лева на вечер

Най-доброто от градината, фермата, реката и гората - на масата

Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев публикува видео клипове пред хотела, в който са се настанили Кирил Петков, Асен Василев, Венко Сабрутев, Венеция Анкова, Методи Байкушев и други представители на ПП. Журналистът обаче е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана. Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов - съпругът на Любка Качакова, която е бивш министър от НДСВ, бивш зам.-министър  и общински съветник.

Наложила се е намеса на полицията, за да разрешат ситуацията и да му върнат техниката. Не без пазарлъци: „Първо триеш записите, после връщаме микрофона!“.