ПП тичат за здраве в Западния парк

Не е ясно доколко нестандартните пиар акции на партията консолидират избирателите им или просто ни карат да умуваме върху решенията им за кампания

Новини
11:54 - 18 Март 2023
6439
ПП тичат за здраве в Западния парк

От партията на Кирил Петков продължават с нестандартните прояви по време на предизборната кампания преди вота на 2 април. След снимките на Петков преди време докато кара сърф при минусови температури, а после на сноуборд, търсейки популярност сред любителите на екстремните спортове, днес Христо Петров от "Продължаваме промяната" поведе щафетно бягане, което се проведе в столичния Западен парк. В спортното събитие участваха симпатизанти на коалицията и кандидат-депутати.

Петров коментира, че да вземеш участие в изборите е привилегия и всъщност, може би, най-важният начин да променяш нещата, накъдето искаш. Идеята на всеки един маратон е човек да провери своята издръжливост. Идеята е да сме заедно с хората и всеки, който обича и иска да спортува, да го направи, да потичаме, да си поговорим, допълни той.

Спортът е само едно от нещата, което лично за мен е приоритет. За голяма част от децата, на които помагам, спортът се оказва понякога единственото нещо, което може да ги откъсне от проблемния начин на живот, заяви Христо Петров.