Прави ли sex за пари Дениз Хайрула?

Правила съм секс за една нощ, призна еротичната моделка

Нещо за четене
12:14 - 29 Юли 2022
10431
Прави ли sex за пари Дениз Хайрула?

"Никога не съм правила секс за пари." Това заяви моделката Дениз Хайрула. Плеймейтката и участничка в "Ергенът" е категорична, че не продава тялото си срещу щедро заплащане. Бившата на покойния Христо Сираков неведнъж е набеждавана за жена, която си изкарва прехраната с най-древната професия. Ала Дениз отрече това да е истина. "Не съм компаньонка", споделя Хайрула, която завърши на второ място в "Ергенът".

Плеймейтката разкри, че в момента е болна. Заразена е с COVID-19. Хайрула се среща с вируса за пръв път. И търси съвети за лечение, пише Хотнюз. "Първите дни имах температура, болки в краката и отпадналост", описа симптомите си Хайрула. Къде точно се е заразила, Дениз не знае. Вече няколко дни плеймейтката е затворена в дома си и под карантина. Тя признава, че се чувства леко отегчена, че е трябвало да спре с ежедневните си задачи.

В същото време Дениз сподели и пикантни подробности около личния си живот. Оказва се, че естествената красавица е изневерявала на свое гадже. "Правила съм и секс за една нощ, но не защото след това са ме зарязвали, а просто не ми е харесало. И не съм повторила с този мъж отново", обясни Хайрула.

Дениз сподели и за суперскъп подарък, който получава. Дава й го бившо гадже. "Един мъж ми подари кола. Разделихме се. И той каза, че си иска автомобила. Върнах му го. След час ми звънна. Каза, че колата е пред нас, а ключовете са в магазина до вкъщи. Била си моя", добави с усмивка на устата Хайрула.

В момента плеймейтката има сериозна връзка с бизнесмен. Преди време се появи слух, че мацката ще дари любимия си с рожба, но Дениз бързо го опроверга.