Пребиха Светлана Гущерова

Бившия борец Кирил Терзиев е посегнал на плеймейтката пред погледите на три от децата й

Новини
11:50 - 04 Юни 2024
21038
Пребиха Светлана Гущерова

Плеймейтка Светлана Гущерова е била пребита жестоко от бившия борец Кирил Терзиев. Посегнал ѝ в колата пред три от децата на плеймейтката. 

"Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми. Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това", пише Гущерова в инстаграм.

"Това се случи след като забелязах, че ме следи. Спрях да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана една година от него. Досега мълчах, но след като ми посегна през прозореца на колата, това преля чашата", казва Светлана Гущерова.

По думите ѝ полицията въобще не обръщала внимание на сигналите, които подава срещу него. 

Както е известно Светлана Гушерова не веднъж е съобщавала за заплахи към семейството ѝ, но досега не беше споменавала от кого идват те. Тогава тя обяви, че се страхува за живота си заради заплахите да бъде залята с киселина. „Смятам, че това, през което преминавам аз и моето семейство, не трябва да се премълчава, а точно обратното – всеки, който е жертва на подобен тормоз с риск за живота си, трябва да говори и да алармира компетентните органи. Това е единственият начин, за да предотвратим насилието, още повече над жени”, каза тогава милионерската съпруга.

Кирил Терзиев е български борец, не е ясно поради какви подбуди е извършил злодеянието спрямо семейство Гущерови.