Пред погледа на Емо Костадинов и Венци Стефанов: Греда препъна Славия

Белите завъртяха 0:0 с руския Кубан

Спорт
17:00 - 02 Февруари 2024
2820
Пред погледа на Емо Костадинов и Венци Стефанов: Греда препъна Славия

Славия и Кубан Краснодар завършиха 0:0 в третата приятелска среща на "белите" по време на лагера в турския курорт Анталия.

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов се появи в Турция, където посети контролната среща и я изгледа в компанията на президента на "белите" Венцеслав Стефанов. 

В 28-ата минута Славия направи опасно нападение, което можеше да завърши с гол. Венцеслав Керчев подаде за Тони Тасев и той пусна в наказателното поле към Ерол Дост, който стрели на сантиметри от вратата на руския отбор.

Малко повече от десет минути след това вратарят Николай Кръстев направи добро спасяване, след опит за гол и удар от непосредствена близост на Ежков.

До края на полувремето интересните положения пред двете врати липсваха, след почивката гредата помогна на Кубан да не допусне попадение. В 86-ата минута Емил Стоев центрира за Роберто Райчев и ударът му с глава се отби в гредата на вратата на отбора от Краснодар.

Предпоследната проверка на "белите" на турска земя е срещу Сочи на 7 февруари.

Стартов състав на Славия: Николай Кръстев, Ертан Томбак, Мартин Георгиев, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Кристиян Стоянов, Ерол Дост, Иван Минчев, Тони Тасев, Денислав Александров, Николай Христов