Преди 8 години - 106 кила, днес - претендентка за „Мис Вселена“

30-годишна красавица разказа личната си история и трогна последователите си в мрежата

Новини
12:50 - 10 Юни 2024
297345
Преди 8 години - 106 кила, днес - претендентка за „Мис Вселена“

Настоящата „Мис Колумбия“ Даниела Толоса, която ще представи родината си на конкурса „Мис Вселена“ в Мексико през ноември т.г., сподели лична история, която трогна последователите ѝ в социалните мрежи.

В своята изповед 30-годишната красавица споделя, че преди е тежала 106 кг, когато един ден решила, че е крайно време да предприеме някакви мерки.

В интервю за местния канал RCN Толоса разказва, че когато била на 10 години, е загубила баща си. Именно след тази тежка загуба тя започнала да яде почти непрестанно. Така на 22-годишна възраст тя вече била 106 кг. Тогава взела решението да се подложи на операция и да промени драстично визията си.

Тя сподели и мотивите, заради които иска да грабне короната в Мексико: „Тук съм, за да ви напомня за привилегията да притежавате тялото си, да почитате процесите си, да се чувствате абсолютно горди от това, което имате днес, и че продължавате по пътя да бъдете най-добрата версия на себе си. Казвам ви да вярвате в себе си, да вярвате в целта си, в мечтите си. Защото никога не съм си представяла, че ще стана Мис Колумбия.“