Преди „Денсинг старс“: Илиана Раева разпуска в тузарски комплекс в Анталия

Златното момиче се глези със СПА процедури и разходки по плажа

През ключалката
20:50 - 06 Февруари 2024
9015
Преди „Денсинг старс“: Илиана Раева разпуска в тузарски комплекс в Анталия

На пълен и луксозен релакс се отдаде Илиана Раева, за да зареди батериите преди началото на дългоочакваното риалити „Денсинг старс“, в което ще бъде жури. 

Легендарната треньорка събира енергия за хитовото танцово шоу, което скоро стартира, в тузарски турски курорт, прочут с фамозния си дизайн и обслужване като за кралски особи. Комплексът е потънал в зеленина и има всякакви екстри – облицовани с естествен камък вили и забавления като аквапарк и голф. Въпреки че през февруари в Анталия все още не става за плаж, Илиана не пропуска разходките по пясъчната ивица, разглезващите спа процедури и гаострономическите удоволствия от турската и международната кухня. 

Докато златното момиче разпуска, участниците в новия сезон на „Денсинг старс“ треперят как ще се представят. Освен строгата Раева, от тях да подпалят дансинга ще очакват още трима професионалисти - познатата на зрителите треньорка и международен съдия Галена Великова и семейната двойка, българката Франциска и полякът Томас Папкала, които са шампиони по танци.