Преди „Сървайвър“: Какво прави братът на Коцето с Брад Пит?

Светослав Славчев е участвал в „Троя“

Нещо за четене
17:12 - 08 Февруари 2023
17957
Преди „Сървайвър“: Какво прави братът на Коцето с Брад Пит?

Един от атрактивните и отлично физически подготвени участници в предстоящия „Сървайвър“ - Светослав Славчев, се е снимал не с кого да е, а със самия Брад Пит. Братът на фолкпевеца Константин навремето участвал в „Троя“ - величествения епос, в който холивудската звезда изпълни незабравимата роля на Ахил. Българинът успял да се вреди в мащабната продукция на Волфганг Петерсен преди близо 20 години. Макар че не могъл да се пребори за голяма роля, той се гордее, че влязъл в масовката и се е увековечил като статист, научи Lupa.bg. 

Въпреки обнадеждаващия си старт в киното, Светослав не успял да постигне по-големи успехи на големия екран и се заел със собствен бизнес. Покрай брат си Константин и братовчедка им - фолкпевицата Лиана, минал на „ти“ и с шоубизнеса. Наскоро се снимал в клип на Диона, за да набере повече популярност преди „Сървайвър“, който стартира на 18 февруари.

В предаването Светослав ще влезе в племето „Войни“ заедно с още деветима  силни и амбициозни, но все още масово неизвестни участници. Всички те ще се изправят срещу куп популярни личности, сред които футболистът Благой Георгиев, актьорът Филип Буков, кулинарното гуру Божана Кацарова и актрисата Снежана Макавеева.