Прелъстена и изоставена: Цецка Цачева предаде Бойко (СНИМКИ + ВИДЕО)

Личности
16:14 - 09 Септември 2020
47814
Прелъстена и изоставена: Цецка Цачева предаде Бойко (СНИМКИ + ВИДЕО)

Сапуненият сериал „Прелъстена и изоставена” по герберски вече е на финалния епизод - Цецка Цачева предаде своя гуру Бойко Борисов! Бившата шефка на парламента, която напусна позорно политиката след грандиозния имотен скандал „Апартаменгейт”, бе изловена от читатели на Lupa.bg да бистри политиката в кафето до Археологическия музей на пъпа на София с разпознаваеми лица от протестите срещу кабинета.

„Цецка и младата дама от народния бунт се усамотиха в „Кафето на протестърите” и дълго време си шепнеха. Не стана ясно за какво си говорят, но е извън съмнение, че става дума за народния бунт срещу кабинета на Бойко Борисов, защото ръкомахаха, сочеха президенството и потриваха доволно ръце”, обясни очевидецът на Lupa.bg.

Според нашия читател Цецка съвсем основателно е забила нож в гърба на Бойко, който с лека ръка забрави стореното от нея за ГЕРБ и безцеремонно я натири от политиката. „Помните, че докато се опитваше да стане президент, герберите нарочиха тетка Цецка за „майка на нацията”. При пълното фиаско, когато бе буквално разгромена от Румен Радев, юристката бе позорно натикана в ъгъла на събитията и обречена на забвение. Затова и не е чудно, че сега е в коалиция с протестиращи, може да даде ценни съвети как да ударят ГЕРБ и Бойко Борисов”, предположи източникът на Lupa.bg.

Вижте видеото, на което доскорошният стожер на управляващите пее „Цъфнал герб”. Няколко години по-късно Цецка вече е маргинал, който съзаклятничи с протестиращите...