Преслава носи дрехи менте

Стил
15:57 - 27 Август 2020
9379
Преслава носи дрехи менте

Преслава не е от фолк изпълнителките, които харчат много пари за дрехи. За разлика от повечето си колежки, които умират да показват етикети по одеждите си, добричлийката също ходи с емблеми на известни марки, но тоалетите й са най-нискокачествени ментета, а не оригинал, пише в."Уикенд".

Най-актуалната ни фолк изпълнителка се подвизава с фалшива чанта на „Живанши“. В оригинал женският аксесоар на Преслава струва $1800 или около 2900 лева, сума, която изпълнителката на „Да гори в любов“ не би дала за чанта. Звездата си купувала китайски реплики на марката за по 250-300 лева. Певицата не се свени да си взима дори тениски менте на „Филип Плейн” и „Шанел” за по 60-70 лева. Любим номер на чалгаджийката също е да поръчва на шивачка да й ушие точно копие на скъпа рокля на хитов дизайнер.

Преслава е на мнение, че дрехите са излишен разход и не е необходимо да влага хиляди левове в гардероба си, а предпочита да ги къта за имоти. Тя сама изкарва парите си и не разчита на богат мъж. Половинката й Павел само на думи се води бизнесмен, всъщност не изкарва почти никакви пари и дори живее в жилището на любимата си, подхвърлят в шоу средите.