Преслава празнува днес

През ключалката
14:45 - 09 Септември 2019
5429
Преслава празнува днес

Фолк певицата Преслава празнува появата на новия си албум - “Да гори в любов”. От днес дискът е на музикалния пазар. Датата бе избрана от почитателите на певицата. Предишният й албум – “Как ти стои”, е от края на 2011 г. и 8-годишната пауза обяснява огромното нетърпение на феновете.

„Датата беше избрана лично от вас! Смятам, че заедно сме прекрасен тандем! Щастлива съм, че вече е факт, както и че песните в него са ваши фаворити! Благодаря на всички, които работиха по създаването му! Благодаря и на всички вас, които почти 16 години сте моят двигател да правя всичко това! Обичам ви адски много!“ – сподели с вълнение певицата пред феновете си в социалната мрежа.

“Да гори в любов” включва 11 песни, създадени в последните три години, като през 2017-а е записана само една, през 2018-а са реализирани три, а през 2019-а стават факт и останалите седем заглавия. В селекцията е включен дуетът с Драган Коич-Кеба, “Bogovi zemljom hode“.

Заглавната песен на албума “Да гори в любов” се наложи като един от най-големите хитове на 2018-а, а подобен успех отбелязват още “Не се изтриваш” / 2017 г/ и появилата се година по-късно “Обратно в играта”, оглавявали различни музикални класации.

Пет от песните са нови и до вчера бяха непознати за публиката. Това са – “Трябваш ми”, “Не те забравям”, “Крадец на време”, “Право в очите” и “Не идвай”.