Преслава върна бакшиш, уплаши се от данъчните (Видео)

Не мога да взема парите - заяви фолк звездата

Нещо за четене
09:47 - 22 Септември 2023
8212
Преслава върна бакшиш, уплаши се от данъчните (Видео)

Преслава отказа да вземе бакшиш. Попфолк звездата се изплаши от данъчните, че ще я санкционират за необявени доходи. Изпълнителката изненадващо призна по време на свое участие, че няма касов апарат и се страхува да не си навлече неприятности. Макар и казаното от Преслава да бе с шеговит тон, когато почитател понечи да й даде бакшиш за поздрав, явно причината е доста сериозна.

“Нямам касов апарат, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните” – казва хитовата изпълнителка на микрофона и категорично отказва на вземе на човека парите, с които искаше да си плати за поздрав.

“Не ги оставяй, моля те, не! Недей, недей, моля те! Недей, ще ме гонят данъчните” – настоява тя при опита на мъжа да постави банкнотите на масата й. А настойчивостта на фена й я кара да се усъмни и зададе въпроса: “Къде е скритата камерата?”.

Изпълнителката се решава да поразпита човека за поздрава и се оказва, че той искал да зарадва жена си с поздрав, а парите му ги дала именно неговата съпруга.

Преслава не остави с напразни надежди господина и отправи поздрав към него и цялата му компания, които поискали от нея да изпее една от най-известните народни песни.