Преслава яхна „Брабус“ за 400 бона

Звездата сама си купила скъпия джип, печели около 100 000 лева на месец от хонорари

Нещо за четене
13:06 - 25 Юни 2024
110056
Преслава яхна „Брабус“ за 400 бона

Преслава има нова кола, забеляза Lupa.bg. Фолкаджийката яхна „Мерцедес Брабус“ на стойност 400 000 лева. Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел червен джип на немския автомобилен гигант.

Цената на мощното возило е 200 000 в евро, което е около 400 бона в левове. Това е стойността без допълнителни изгъзици и брониране, иначе сумата скача до милион. Изпълнителката на „Новата ти“ изглежда като истинска мутреса в „кубчето“, както е известен този модел на немския автомобилен гигант. Добричлийката събира очите на шофьори, пешеходци и на съкварталците си в елитния столичен квартал „Бояна“.

Певицата най-вероятно сама е купила автомобила си, допускат колежките й. Тя печели повече от добре, тъй като продължава да е сред изпълнителите с най-висок хонорар – 12 000 лева за изява. Всеки месец Преслава има поне по 15 участия, които правят около 180 000 лева приходи. Като се приспадне дължимия процент на „Пайнер“, й остават чисто над 100 бона. Доходите на половинката й Павел, който е бивш наркодилър средно ниво, а сега се представя за „земеделски инвеститор“, са далеч по-скромни.

Със същия модел „Мерцедес Брабус“ се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро. Ангел Рашков има в гаража си „Мерцедес Брабус“ G 65 AMG, който е решен в турскосиньо. Този модел джипове са високооценени и предпочитани от любителите на високите скорости. Няколко родни мафиоти също се придвижват с „Мерцедес Брабус“. Сред тях е дясната ръка на Евелин Банев – Брендо, Георги Семерджиев – Жоро Шопа, но неговият джип е брониран и струва над 1 млн. лв. Колежката на Преслава Алисия също шофира „Брабус“.