Преследвачът на Емануела :Отправиха смъртни заплахи към мен!

През ключалката
17:10 - 23 Юли 2019
5028
Преследвачът на Емануела:Отправиха смъртни заплахи към мен!

Мъжът, който преследва Емануела от 4 години пожела да получи право на отговор. Получихме имейлът му от следния адрес [email protected] и подписан като Алекс. Предоставяме историята му без редакторска намеса.

В дългото писмо той твърди, че е нападнат физически от приятеля на Емануела, а малко преди този инцидент "отношенията" между автора и любимата му са се обтегнали.

"Аз ще ви кажа какво се случи. Лицето Н.М. - така наречен и нарочен като приятел не Емануела, нападна моята личност физически заедно с друго лице - негов познат - покерджия, както се разбира. Това стана след посещение на заведение в Благоевград. Това нападение имаше за цел и нямаше да завърши по друг начин, освен с тежък побой, инвалидизиране (което е за цял живот и на практика е лишаване от живот), или смърт. Какви права имам аз в този случай, като си говорим за права?

Мъжът, който преследва Емануела

Дали нападението пряко е имало такива цели или не, важното е, че реално това щеше да бъде изхода от него. То остана едно започнато, но недовършено престъпление (това е за адвокатите и прокурорите) поради независещи от нападателите причини. Аз отбих атаката, неутрализирах я, и в тази ситуация можеше аз да ги инвалидизирам или убия. Вероятно е трябвало, но аз нямах такива цели. Може да се каже, че М.Н. в момента живее втори живот, защото аз му го дадох, аз му го оставих

М.Н. същата вечер преди това отправяше смъртни заплахи към мен, че щял да изкърти главата на моята личност като ме види навън! Причината и целта му беше да се опитва да ми нарежда къде и кога мога да ходя и съответно да не ходя, а аз не съм бил спазвал неговите нареждания, и това значело, че вече трябва да има наказание. Какво друго интересно да ви разкажа?

Емануела се държи супер странно и неадекватно от доста продължително време. Възможно е това да е недоразумение, но продължителността на всичко това е вече доста съмнителна, тя не прави опити да разреши или провери ситуацията, не реагира адекватно на забележките ми, че не се държи нормално, което води на мисълта, че тя нещо е шантава. По принцип доста от звездите полудяват за някакви неща, защото живеят в собствен свят далеч от реалността за дълго време. И тук може да е нужен лекар, за да и помогне. Та, какво прави тя? Първо тя се държеше нормално и дори според мен доста, прекалено положително към мен, не че не се държи положително и към другите си фенове, но мисля, че тук имаше и някакъв по-специален момент и моменти не за подценяване. След това имахме разговор с нея "в стаичката", по нейна любезна покана, приета с голяма радост от мен, който според мен протече приятно, бих казал положително, и без някакви крайни конфронтации, и мислех, че след това всичко ще се подреди.

После, в един момент обаче тя рязко си промени държанието. Започна при всяка една наша среща да се обръща към охраната или собствениците на заведенията, за да се опитва да ги накара да направят така, че да ги напусна. Някои заведения се поддаваха на тази прищявка, други - не. Бих казал, че ако всички заведения в един и същ момент откажат да и изпълняват капризите, а вместо това започнат да се държат професионално, тя няма да има в кои трети заведения да ходи на участия, така че ще трябва да приеме, че има правила. Но някои заведения решиха да се навеждат и олекнаха.

А ако ние се противопоставяме на това, значи че ще сме против правото на собственост - на тези заведения. Всичко щеше да бъде добре ако това беше продължило известно време, а след това отношенията да се оправят, но не, то продължава и до днес, колкото и да е абсурдно и трудно за вярване. Емануела имаше две участия на морето сега, и направи два такива опита. Единият беше неуспешен. Тя по време на самото си участие на сцената, по време на песента, спря да пее, хвана шефа на заведението и го доведе до моята маса, където бях, и пред цялата публика, държейки микрофона встрани, започна да му говори и да ме сочи как съм бил не знам какъв и как трябвало да ме изгони. Това е абсолютно всеки път и продължава вече месеци!

Според вас това нормално ли е? Това поведение на психически здрав човек ли е? После разбрах, че тя и хората от екипа и са му говорили и след това, както разбирам, напълно неверни неща и клевети, защото той ми каза, че те говорят едно, а аз - друго. И аз му казах, че всичко, което аз говоря, е подкрепено с доказателства - както документи, така и видеодоказателства. Не знам докъде трябва да е стигнал човек, за да започне така системно да лъже, а даже и да си вярва.

Според мен това или е поведение на нездрав човек, или на човек, който е в крайна ситуация и не може да намери изход от нея, или е под въздействието на чужд мозък - в този случай на Н.М. Още повече, че има предупредителен протокол спрямо него и тя, колкото и да е шантава, трябва да приеме, че има истина в това, което аз казвам, а не в това, което те казват. Ще е жалко ако проблемът и е медицински, но поне ще знаем какъв е и как да го решаваме и лекуваме. Но не можем да го оставим така, защото ако е такъв проблем, той ще се задълбочи! А ние я обичаме и искаме да е добре! (б.а. правописът е зпазен)