Принц Уилям пристига в Балморал заедно с принцовете Андрю и Едуард

Четиримата се присъединиха към принц Чарлз и принцеса Ан, които пристигнаха в Шотландия по-рано днес, за да бъдат до кралицата, чието здраве се влошава

Новини
20:15 - 08 Септември 2022
4642
Принц Уилям пристига в Балморал заедно с принцовете Андрю и Едуард

Принц Уилям пристигна в Балморал заедно с принц Андрю, принц Едуард и съпругата му Софи. Четиримата се присъединиха към принц Чарлз и принцеса Ан, които пристигнаха в Шотландия по-рано днес, за да бъдат до кралицата, чието здраве се влошава, съобщи "Дейли мейл".

Херцогът на Кеймбридж пристигна на летището в Абърдийн днес следобед, заедно с двамата си чичовци и леля си. По-късно членовете на кралското семейство бяха забелязани да пътуват към двореца на кралицата в Балморал в Рейнд Ровър, шофиран от Уилям.


Принцеса Ан първа се отзова до кралица Елизабет, а по-късно принц Чарлз, наследникът на трона, се качи на кралския хеликоптер със съпругата си Камила, за да посети кралицата.

Принц Хари се очаква също да пристигне в Балморал, но без съпругата си Меган, която остава в Лондон. Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън също остава в Уиндзор с децата си, които днес започнаха училище.