Приянка Чопра и Ник Джонас - най-добре облечените знаменитости

За пръв път двойка застава начело в класацията за стил на списание "Пиъпъл"

Новини
21:36 - 04 Септември 2019
6960
Приянка Чопра и Ник Джонас - най-добре облечените знаменитости

Актрисата Приянка Чопра и съпругът й - музикантът Ник Джонас, бяха обявени за най-добре облечените знаменитости през 2019 г. от сп. "Пийпъл", съобщи Ройтерс.

За пръв път двойка застава начело в класацията за стил на списанието.

Тридесет и седем годишната Чопра, която е бивша "Мис Свят" и стана звезда в Холивуд и Боливуд, и 26-годишният Джонас оглавиха годишната класация на "Пийпъл" за най-добре облечените знаменитости, която включва също актрисата Били Портър, тенисистката Серина Уилямс, както получилите признание в предишни класации за стил Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

"За пръв път имаме мъж или двойка в челната десятка на класацията - заяви журналистът Андреа Лавинтал от сп. "Пийпъл". - И двамата обаче го заслужават. Джонас не е просто някой, облечен в смокинг и застанал до нея на червения килим. Може да се каже, че двамата радват еднакво света на модата."

Приянка Чопра, звездата от сериала "Куантико", се омъжи за най-малкия от тримата братя Джонас в Делхи през декември м.г. Приянка и Ник са сред привличащите най-голямо внимание двойки в света. Лавинтал възхвали Чопра и Джонас, че имат различен стил в облеклото и носят облекла на различни модни дизайнери, но винаги са добре облечени.

Четиридесет и девет годишната Портър, която бе номинирана за награда "Еми" за ролята си в сериала "Поза", бе обявена за "рушител" в челната десятка на класацията. Актрисата привлече вниманието върху себе си, като съчета мъжки и женски тоалет в едно, дело на Кристиан Сириано, на церемонията за наградите "Оскар" през февруари. Тоалетът бе издържан в горната си част като фрак с папийонка, а в долната си част като широка рокля от черно кадифе. Били смая и с появата си на благотворителния бал на музея "Метрополитън" през месец май, когато бе облечена като древноегипетски бог със златни крила.