Приятелка на бившата съпруга на актьора: Никой не подозира какво чудовище е Васил Драганов!

Андреа твърди, че е физически и психически малтретирана в продължение на години

Новини
16:50 - 16 Февруари 2023
48961
Приятелка на бившата съпруга на актьора: Никой не подозира какво чудовище е Васил Драганов!

Бившата жена на актьора Васил Драганов избухна с откровения за тормоза, който е изживяла от съпруга си. Андреа твърди, че е физически и психически малтретирана в продължение на години. Приятелки на бившата жена на актьора също споделиха на какво са били свидетелки, видя Lupa.bg. 

"Аз съм свидетел на почти всичко за което пишеш и знам, Че всяка дума на Васил е долна лъжа. Той е насилник и само защото е добър актьор никой дори и не подозира какво чудовище е. Да баща е, но след всичко което ти причини, той не заслужава и това прозвище. Отвратена съм от всичко това, но съм с теб. Да, малко сме хората които знаят цялата истина, но ни има. Бъди щастлива, защото го заслужаваш" - пише Емиля Брадфорд-"Георгиева.

"Години пребивана, брутално потрошавана, с десетки жалби в полиция и прокуратура, медицински свидетелства и ограничителни заповеди, но мистър Извергът понеже е известен, видите ли, всичко му е позволено. Полицията нехае, социалните подправят документи в негова полза - все пак той е паралията от телевизора! Това е истината за България!
А единствената вина на това момиче е, че не е поредната УБИТА от мъжа си българска майка, пречукана след десетилетия побоища пред децата й и бездушните съседи и роднини, а продължава да живее. Е, извинете я, че не е поредния труп в новините, за който да цъкате с език, докато си дъвчете салама с ракия!
Аз се гордея с нея! Гордея се, че е дете на Бог и е разбрала, че животът й е един, даден й от Господ и няма право да го пропилява в кървави рани, изнасилена и обезобразена в дома си, потънала в сълзи и срам в банята, докато децата й плачат, а тя се страхува да излезе, за да не я убие този път! Моята майка нямаше тази смелост и до днес сънувам кошмари заради това!
Не се съмнявай нито за миг, че си постъпила правилно, мила Андреа, казвам ти го като дете, което е живяло в тази среда и едва прескочих трапа на този ужас, искайки дори да не съм жива, за да не видя това отново!
Гордея се, че това момиче има смелостта да говори и да не бъде поредната смазана никаквица, която някой нещастник си мисли, че може да ползва за парцал, нищо че му е родила деца! Гордея се с това момиче! Гордея се, че говори, за да са наясно всички жени около тоя долен криминален тип, че имат работа с психопат и да стоят далеч от него! Благодаря ти, Андреа! Благодаря ти! Нека Господ те пази и бди над теб!
И нека не се смилява над този изверг - Васил Драганов, над всички, които го защитават, въпреки десетките медицински документи за побоя над жена му, десетките сигнали в полицията и нарушените от него ограничителни заповеди. Нека Господ справедливо да ги съди, за което нямам съмнение!" - пише друга дружка на блондинката.