Приятелка на Петканови срина Даниел

Топ
16:35 - 06 Юни 2022
6142
Приятелка на Петканови срина Даниел

Приятелка на семейство Петканови разкритикува Даниел, като директно му каза, че си играе с чувствата на Александра, видя Lupa.bg. Причина за изблика й стана признанието на Лудия репортер, че още обича бившата си жена и не се е развел с нея, защото няма любов, а защото го подтискала. Именно думите на Дани възмутиха последователите му, които смятат, че не е редно да си играе с чувствата на бившата му жена, която все още го обича. Ето какво написа близка семейна приятелка на Петканови:

„Дани, близки сме, моля ти се, взе решение и сега си продължи живота, недей да обясняваш, защото имам и аз какво да кажа по темата вече като човек страничен наблюдател, който е бил до вас. Просто запазете добри отношения и спри постоянно да си сменяш решенията, защото не си справедлив към майката на детето си. Знаеш, че съм те защитавала в ситуации, когато е правилно, но ти вече тотално прекаляваш и почваш да ме напрягаш. Не можеш да се разведеш и после да качваш видео колко обичаш жена си, защо? Това ми е малко тормоз и реклама вече. Ако искаш да покажеш любов има си начини. Как би следвало да се чувства Александра след това видео и дори оставете нея- жена, чийто мъж е решил да я остави с детето, след това да говори публично, че тя била готова на всичко и той много я обича още?

Малко за психиката да помислим. Това те връща, изживяваш всичко на ново, а за мен чисто психологически мъжа търси начин да си запази мост, да държи емоциите на жената, за да може ако реши да се върне, тя да бъде поласкана. Ами не ми е ок всичко това. Може и да не съм права, но се изнервям, когато виждам манипулация. Плюс това аз знам от други действия съвсем пресни, че иска да я обърква и явно не е осъзнавал какво прави. Обикновено след тази фаза отново идва озлоблението. Така че някой трябва да го каже, защото много хора бяха наранени, Алекс има и родители, които никой не попита как са след всичките решения на Даниел на унижения и любов едновременно. Нека прекъснем серията на драма и признателност, след като е взето решение вече да се продължи напред.

Александра е много наивен и кротък човек по характер, каквито и недостатъци да има, никога не се е опълчила на Дани, там и беше грешката, той знае, че с това видео сега и влияе” – написа семейната приятелка на бившето семейство Петканови.