Приятелка на Валерия разкри истинта за любовта й с Евгени

Не планират сватба, заяви Джия

Топ
17:42 - 15 Юни 2023
11180
Приятелка на Валерия разкри истинта за любовта й с Евгени

Джия, която е и дружка на победителката в шоуто, проговори за връзката им.Ергенът Евгени и Валерия не планират сватба на този етап. Това разкри пред "България Днес" една от най-близките на избраницата на пианиста - Джия. Фолк дивата и Валерия стават първи дружки след шоуто. Двете редовно излизат по заведения, купони. А понякога с тях е и самият Евгени.

"Заедно са, много са щастливи", каза Джия, с което сложи край на слуховете за раздяла между новата звездна двойка на България.

"Не планират сватба. Много пъти съм ги питала по този въпрос, защото постоянно се пише едно или друго. Засега не смятат да предприемат тази крачка", каза още Джия.Чалга певицата е категорична, че Евгени е абсолютно същият като в предаването. От срещите си с него извън шоуто изкусителната брюнетка учи страшно много.

"Искам му съвети. Той е много интелигентен и възпитан. Уча много неща от него", добави още Джия, чиято кариера във фолка се изстреля стремглаво нагоре след участието й в "Ергенът".

Преди дни Джия се качи на сцената с виртуоза на пианото по време на концерта му във Варна. Под музиката на Евгени изпълнителка изпя тоталния хит на Лейди Гага - Shallow.

"Валерия не ме ревнува", каза още Джия на въпрос как моделката позволява на приятелката й да се навърта около Евгени, след като в предаването ясно заяви, че има чувства към него.

"В шоуто дори ме караше да ходя да си говоря с него. Постоянно ме подстрекаваше да съм при Евгени и да търся контакт с него", каза още горещата Джия.

Според друга ергенка - Мони Зенгиннер, Валерия и Евгени ги очаква бъдеще. Но силиконката не знае дали то ще е светло.

"Предвид афинитета на Валерия към кучетата, инстинкта й да се грижи за тях, да ги дресира и да ги "удря с вестник през муцуната", когато не слушат, в съвкупност с модела на поведение, който Евгени е видял в своето семейство, предвещават едно съвместно бъдеще. Дали ще е щастливо обаче, ще замълча тактично", каза пред вестника Мони.

Ориенталската танцьорка е категорична, че любовта на Евгени към Валерия е пламнала още в първите дни на снимките на шоуто.

"Изборът му беше напълно очакван. От самото начало си личеше силното му пристрастие към нея", добави още Мони.

Сексапилната красавица признава, че е близка единствено само с Пам от шоуто. Между двете се зароди приятелство, което нищо не може да разруши."Предпочитам добрата компания пред многолюдната. Не раздавам званието "приятел" лесно. Единствената жена от формата, която ми е близка, е Пам Велидис", каза още красавицата с убийствен бюст.