ПРОЧУХМЕ СЕ: Бой на съдия от селски мач обиколи Европа (ВИДЕО)

Футбол
17:00 - 17 Март 2021
10746
ПРОЧУХМЕ СЕ: Бой на съдия от селски мач обиколи Европа (ВИДЕО)

Кой каза, че българският футбол е стигнал дъното? В момента селското първенство на Окръжна група София - Запад е най-обсъждания турнир на Стария континент, а медийните гиганти "Скай спортс" и "Медиасет" не спират да въртят кадри от дербито на десетия кръг между Костинброд и Торнадо Безден.

Разбира се, прочухме се не с футболните си достойнства, а с побоя над нещастния главен съдия Васил Цоклинов. Мачът продължи само 21 минути. При резултат 1:0 за домакините бившият халф на Локомотив Сф и национал на България Калоян Караджинов бурно поиска обяснение от рефера и получи жълт картон. Това ядоса гостите и те наобиколиха съдията, а капитанът Георги Георгиев се опита да избие картона от ръката му.

В следващия момент Караджинов с вик "Майка ти да е*а грозна" удари рефера в лицето и го подгони към съблекалнята, заедно с още играчи. Малко след това Цоклинов свири преждевременно края на мача.

Коментарите в европейските медии за случката са брутални, като естествено ни изкарват абсолютни аборигени и получовеци. Припомнят се расистките изцепки на публиката на евроквалификацията с Англия (0:6), хитлеристките знамена в публиката на Левски в Лига Европа и още "геройства" на нашите фенове.

Бившият бензинджия и строител Кайо Караджинов, който наскоро чукна 44, пък рискува да бъде изхвърлен завинаги от футбола и ще трябва да се върне към някоя от алтернативните си професии.

Вижте уникалното видео от скандалния инцидент, дело на оператора и режисьор Никола Пенев, което е най-гледаният клип в инстаграм профила на "Скай спортс" в момента: